www.magasin.dk Magasin rabatkoder - Få de nyeste rabatter og værdikoder til Magasin

Find Magasin rabatkoder og rabatter her hos MonsterRabatkoder.dk. Man få gode tilbud ved at handle hos Magasin online shop. Der er gode penge at spare ved at handle online hos Magasin. Få en eksklusiv Magasin rabatkode her fra MonsterRabatkoder og få endnu mere for dine penge, når du handler hos Magasin. Vi får løbende nye gode Magasin rabatkoder så husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev og facebook side.

Magasin rabatkoder

Det var to unge mænd i tyverne, Emil Valentin Lemming Vett og Theodor Wilhelm Wessel, der med åbningen af en lille butik i Århus 1868 lagde kimen til det Magasin, vi kender i dag. Virksomheden ekspanderede – og i 1870 åbnede Wessel & Vett deres første butik i København i det daværende Hotel du Nord. Hotel du Nord blev ombygget i 1894 og kunne derefter slå dørene op for et helt nyt og imponerende Stormagasin. I 1895 introducerede Magasin Skandinaviens første elevator, som blev lidt af et tilløbsstykke for både kunder og ansatte, og i 1953 var Stormagasinet igen på forkant med udviklingen, da man installerede rulletrapper.


Om Monster Rabatkoder

Monster Rabatkoder.dk er formidler af rabatkoder og rabatkuponer til onlinebutikker i Danmark og udland. Du får gratis værdikoder, tilbud om rabatter til onlinekøb hos et stort udvalg af netbutikker, hvis du er medlem og alle kan frit benytte sig af rabatkoder på siden. Det er gratis at modtage koder til rabatter og tilbud og vi deler ikke dine oplysninger.

Co2 Neutral Website