Nicehair.dk Nicehair rabatkode -Find rabat og værdikode her MonsterRabatkoder.dk

Find de nyeste rabatkoder, deals og rabatter til Nicehair. Danmarks største udvalg af shampoo, balsam, makeup og parfume fra bl.a. Redken, L'Oreal, Moroccanoil og HH Simonsen. Find lækre hårprodukter hos nicehair. Nicehair.dk har et stort udvalg af den bedste hårprodukter til en lavpris. Benyt vores nicehair rabatkode næste gang du shopper hos Nice hair.

NiceHair

Er du på udkig efter nye skønhedsprodukter, eller ønsker du blot at give en god gave til en, som du holder af? Så er der god chance for, at du skal besøge webshoppen NiceHair. Her kan du nemlig finde alt det, som du har brug for, til din samling af skønhedsprodukter.

NiceHair er kendt for at være Danmarks største udvalg af skønhedsprodukter på nettet til gode priser. Hos NiceHair kan du nemlig finde alt indenfor hårpleje, makeup, hudpleje, parfume og elektronik. De har et sortiment med mere end 10.000 forskellige produkter fordelt over mere end 200 forskellige brands – både mærkevarer og mindre kendte mærker.

Hvem er NiceHair?

Det hele startede i 2008, hvor NiceHair begyndte at sælge hårprodukter via internettet til kunder i Danmark. Missionen var at tilbyde disse produkter meget billigere, end hvad prisen var for disse produkter hos din lokale frisør.

Ejeren Tommy Nielsen Bruun startede med at sælge produkterne på diverse online markedspladser m.m. Dette blev hurtigt en succes, hvorfor Tommy købte hjemmesiden Girl-shop.dk, som han omdøbte til NiceHair.dk. I starten var produktlageret i Tommys kælder, men som foretagendet voksede sig større og større blev han nødt til at udvide. Bare det første år blev der i alt sendt 5.000 pakker til danske kunder. 

Derfor flyttede virksomheden i 2010 fra Tommys kælder til det første kontor med lager. Det var også her, at de to partnere Simon Elkjær og Lasse Andersen blev hyret.

I dag har NiceHair mere end 80 ansatte, der arbejder for at optimere oplevelsen af at handle på siden. De sender omkring 25.000 pakker hver eneste måned til hele Europa. 

Hvis du har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål til din ordre, så skal du blot kontakte NiceHairs kundeservice.

Masser af skønhedsprodukter hos NiceHair


NiceHair tilbyder mere end 10.000 forskellige produkter, hvorfor du har rig mulighed for at finde lige præcis de skønhedsprodukter, som du mangler i dit sortiment. Når du klikker dig ind på webshoppen, så vil du i toppen se 12 forskellige kategorier. Disse hovedkategorier har alle underkategorier, hvor du kan finde de produkter, som du ønsker at købe.

Du kan blandt andet finde følgende produkter hos NiceHair:


 •       Shampoo
 •       Hårvoks
 •       Hårbånd
 •       Renseprodukter
 •       Ansigtsmasker
 •       Negleklipper
 •       Concealer
 •       Foundation
 •       Mascara
 •       Eyeliner
 •       Glattejern
 •       Føntørrer
 •       Skægtrimmer
 •       Parfumer til både mænd og kvinder


Dette er blot nogle af de produkter, som du kan finde i sortimentet, da der er meget mere at vælge imellem. Hvis du tilmed husker at anvende en NiceHair rabatkode, så har du mulighed for at spare penge på din ordre.

Find mærkevarer hos NiceHair

Hos NiceHair har de gjort en dyd ud af at samle alle de bedste og mest populære mærker på et sted. Du kan derfor finde alle de mærker, som vi alle sammen elsker og bruger uanset, om du er på udkig efter en ny parfume eller en ny mascara.

Du kan blandt andet finde produkter fra følgende mærker:


 •       Dermologica
 •       Elizabeth Arden
 •       Clinique
 •       Ole Henriksen
 •       ID Hair
 •       Lancome
 •       Morrocan Oil
 •       Loreal
 •       Dolce & Gabbana
 •       Biotherm
 •       Giorgio Armani
 •       Dior 
 •       Gucci


Samt mange flere populære mærker. Hos NiceHair finder du disse skønhedsprodukter til nogle af de bedste priser i forhold til andre forhandlere såsom frisører. Hvis du gerne vil spare lidt ekstra penge, når du køber din næste shampoo eller mascara hos NiceHair, så skal du huske at få fingrene i en rabatkode.

Gode tilbud på skønhedsprodukter hos NiceHair

Webshoppen NiceHair er især kendt for deres lave priser og ekstra gode tilbud. Hvis du klikker dig ind på deres tilbudsside, så har du mulighed for at få et overblik over, hvad der er på tilbud lige i øjeblikket. Du kan som regel spare op til 70 % på flere skønhedsprodukter. 

Derudover kører NiceHair også med kategorier, der bliver kaldt for tilbud til 99 kroner eller tilbud til 79 kroner. Disse tilbud går helt ned til 9 kroner, hvorfor der er stor chance for, at du kan finde et væld af skønhedsprodukter til en meget billig pris.

Yderligere kan du finde anbefalede produkter i deres tilbudskategori samt mange flere ting. Du vil derfor opleve, at du næsten altid kan finde et godt tilbud hos NiceHair.

I de fleste tilfælde er der nemlig ligeledes tilbud på de mest populære mærker såsom Kevin Murphy, Kerastase eller Biotherm. 

Selvom et godt tilbud aldrig er til at kimse af, så vil du sikkert gerne spare endnu flere penge, hvis det er en mulighed. Med en rabatkode til NiceHair er det bestemt en mulighed, så det er bare med at holde øje med disse, så du aldrig går glip af en rabatkode.

Benyt søgefeltet til at finde de rette produkter

Hvis du allerede ved, hvilke produkter som du er på udkig efter, så kan det være en fordel at benytte sig af søgefeltet på forsiden af NiceHairs hjemmeside. 

På denne måde vil du nemlig blive dirigeret præcis til det produkt, som du leder efter, hvorfor du ikke behøver at kigge de respektive kategorier igennem først.

Dette kan spare dig en masse tid. Men hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal købe, så vil det i stedet være en fordel at kigge de forskellige kategorier igennem først.

Bliv en del af NiceHairs kundeprofil og pointklub

Som kunde hos NiceHair kan du oprette en kundeprofil ved brug af din e-mailadresse samt en adgangskunde. Det er helt gratis at oprette en kundeprofil, hvorfor du ikke skal betale noget for det. Kontoen giver dig mulighed for at samle alle dine bestillinger samt andre informationer. Det vil sige, at du ikke behøver at indtaste alle dine oplysninger såsom navn og adresse hver eneste gang, du køber noget nyt hos NiceHair.

Derudover har NiceHair en pointklub. Her kan du samle point hver eneste gang, du handler på webshoppen. Når du har indsamlet nok point, kan du senere hen bruge disse som et værdibevis til at købe nye produkter.


NiceHair på Trustpilot

Hvis du tager et kig på den score, som NiceHair har fået hos Trustpilot, så er den så god, som den overhovedet kan blive. De har nemlig fået 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 36.000 kundeanmeldelser. Dette er den bedste rating, man kan opnå som virksomhed hos Trustpilot, hvorfor man ikke kan sige andet end, at kunderne er vilde med servicen hos NiceHair.

Det, som tidligere kunder nævner mest, er blandt andet, at servicen altid er god, at leveringen er hurtig, samt at priserne altid er billigere end andre steder.

 

Få svar på dine spørgsmål hos NiceHairs kundeservice

Hvis du mangler hjælp til at vælge det rette produkt, eller vil høre, hvornår din levering når frem, så kan du altid kontakte kundeservicen hos NiceHair. Du kan vælge at sende en e-mail til dem på ordre@nicehair.dk eller ringe til dem på telefonnummer 32 20 02 00. 

De har åbent mandag til torsdag fra klokken 9 til klokken 17 og fredag fra klokken 9 til klokken 15. Det anbefales, at du har dit ordrenummer klar, hvis du har et specifikt spørgsmål til din ordre.


Spar penge med en rabatkode til NiceHair

Hvis du ønsker at spare ekstra penge, så skal du altid huske at lede efter en rabatkode til NiceHair. Med en rabatkode til Nicehair har du nemlig mulighed for at opnå en yderligere besparelse på dit næste køb af skønhedsprodukter. Husk altid at få fingrene i en NiceHair rabatkode, når det er muligt, så du kan spare den ekstra portion penge hver gang, du handler en ny shampoo, et nyt glattejern eller en ny hårvoks.

Besøg Butikken

Udløbne Nicehair Rabatter, Rabat Koder og tilbud

Udløbne exclusiv
 • Udløbne: 14-04-2019

10% Rabatkode - Nicehair.dk

Udløbne deal
 • Udløbne: 18-03-2019

Weekenddeals - få op til 75% rabat!

Udløbne exclusiv
 • Udløbne: 31-03-2019

NiceHair - 25% på 25 Mærker

Udløbne sale
 • Udløbne: 31-12-2019

NiceHair - Lagersalg

Udløbne exclusiv
 • Udløbne: 28-02-2015

25% rabat - Nicehair.dk

Udløbne deal
 • Udløbne: 31-12-2015

Fri Fragt - Nicehair.dk

Udløbne coupon
 • Udløbne: 25-11-2014

20% rabat Nicehair.dk

Udløbne coupon
 • Udløbne: 26-10-2014

20% rabat til Nicehair.dk

Udløbne coupon
 • Udløbne: 19-09-2014

100kr rabat til Nicehair.dk

Om Monster Rabatkoder

Monster Rabatkoder.dk er formidler af rabatkoder og rabatkuponer til onlinebutikker i Danmark og udland. Du får gratis værdikoder, tilbud om rabatter til onlinekøb hos et stort udvalg af netbutikker, hvis du er medlem og alle kan frit benytte sig af rabatkoder på siden. Det er gratis at modtage koder til rabatter og tilbud og vi deler ikke dine oplysninger.

Co2 Neutral Website