www.rapunzelofsweden.dk RapunzelOfSweden.dk – Alt i hårpleje og styling

Rapunzel of Sweden – Nordisk hårstylingbrand

Du finder alt i ægte og syntestiske extensions, Microring extensions, hår clip-on set,

produkter til hårstyling, hårplejeprodukter og tilbehør og meget, meget mere...  

Rapunzel of Sweden AB
Tilbyder sine egne hair extensions - og hårforlængelses-varemærket Rapunzel® - til frisører og privatpersoner i hele verden via sin egen internetbutik og gennem visse udvalgte forhandlere.

Rapunzel® 

Et svensk varemærke for hair extensions, hårforlængelse og tilhørende produkter. Med forskellige typer hår, metoder, farver og længder kan Rapunzel give dig mulighed for som kunde, at finde det rette produkt til netop dig. Uanset dine krav og ønsker, så håber Rapunzel på at kunne matche din hårtype optimalt. Rapunzel forsøger altid at være et skridt foran og holde sig opdateret med de seneste trends. Vi udvikler vore produkter i samarbejde med kunder, personale og internationale eksperter.

Spar penge på ægte extensions og syntetiske extensions hos Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er et førende, nordisk brand inden for hår extentions og hårpleje. Hér finder du alt i tillbehør og udstyr til påsæting af hår og det bedste inden for hårpleje og styling.
Se udbudet og aktuelle tilbud på hait extensions og hår-produkter

Hvordan får jeg rabat i Rapunzel of Sweden webshop?

– Det gør du nemt ved at finde og benytte en rabatkode hér på siden. Er der ikke en aktiv kode, kan du timelde sig vores email service helt uforpligtende og så holder vi dig opdtaret, når der kommer nye rabatkoder.

Hvordan bruger jeg en rabatakode til Rapunzel of Sweden?

Sådan gør du: klik på koden, du ønsker at benytte hér på siden. I pop-ip vinduet bliver du guidet videre til, hvordan du tilføjer koden i webshoppen. I Webshoppen fylder du din kurv, og når du er færdig med at handle tilføjer du den rabatkode, du fik fra MonsterRabatkoder i betalingsvinduet, hvor di samlede rabat også vil fremgå. Herefter betaler du blot, som ved et hvert andet køb.

Nb. Du behøver ikke være tilmeldt vores service for at benytte rabat og kampagnerkoder til RapunzeolSweden.dk og det er helt uforpligtende.

rapunzelofsweden rabatkoder

Særlige tips til Rapunzelofsweden.dk/

Rapunzel har deres eget magasin med gode tips og guides til det flotteste resultat. Med tutroials og videoguides, bliver du opdateret med det nyeste inden for hår og du kan tilmelde dig, så du løbende vil blive opdateret med nye trends.

Stjernerne benytter også deres produkter og du kan se under "Stars, hvordan de forskellig kendte bruger extentions. Du kan lade dig inspirere og finde de samme produkter – så behøver du ikke opfinde den dybe tallerken selv. Se de kendte og hvordan de benytter produkterne bedst muligt og får det optimale ud af deres hair extensions samt opnår det flotteste resultat.

rapunzel stars

Hårpleje

RapunzeloSweden har deres egen hårpleje serie, som der ind imellem kører kampagner på. Du kan sparer på RapunzelofSweden hårplejeserien ved at benytter rabatkoder. Læs om og se Ranzel Of Sweden Hårpleje Serie hér.

Clip-on - Tilbehør

Lav dit eget Clip-on set eller sy flere clips i det du allerede har! Her finder du alt det tilbehør du får brug for til dit Clip-on set.

Se mere –– klik hér ––>

Paryk - Ægte hår

Håndknyttet og specialdesignet paryk, fremstillet af ægte Rapunzel® Original hår.
Rapunzel® Lace Paryk er fremstillet specielt for at opfylde dine behov for komfort, brugervenlighed og et moderne design. Parykkens bund består af et finmasket net med alle hårstrå håndknyttede på, for at se ud præcis som din egen hovedbund og undgå synlige parykkanter. Bagsiden er forstærket med en hårtrense som er syet fast på nettet. I nakken kan du selv regulere størrelsen med elastiske spænder. Rapunzel® Lace paryk er fremstillet i ægte Rapunzel® Original hår. Et slidstærkt hår med en blød og smidig fornemmelse. Parykken kan styles præcis som almindeligt hår, og nettet kan nemt formes ved at enten klippe det til eller sy det ind ved panden. Klip parykken og style den for at få den optimale pasform til dit ansigt. Når du modtager din Rapunzel® Lace paryk fra os, er den ikke klippet eller stylet.

Leder du efter Ægte extensions – klik hér ––>

Besøg Butikken

Udløbne RapunzelOfSweden Rabatter, Rabat Koder og tilbud

Udløbne coupon
  • Udløbne: 29-02-2016

1% rabat - FeelUnique

Om Monster Rabatkoder

Monster Rabatkoder.dk er formidler af rabatkoder og rabatkuponer til onlinebutikker i Danmark og udland. Du får gratis værdikoder, tilbud om rabatter til onlinekøb hos et stort udvalg af netbutikker, hvis du er medlem og alle kan frit benytte sig af rabatkoder på siden. Det er gratis at modtage koder til rabatter og tilbud og vi deler ikke dine oplysninger.

Co2 Neutral Website