www.storytel.dk/ Storytel rabatkode til Lydbøger og e-bøger og rabat til Storytel .dk

Lydbøger og e-bøger – Bestsellers, Krimier, Klassiske romaner og eventyr på dansk og eventyr engelsk. Læs eller lyt til Bøger mens du pendler, træner eller hviler.

Få rabat på lydbøger eller spar, når du kæber e-bøger hos Storytel

Spar med Monster Rabatkoder til Storytel. Det er supernemt at hente bøger online med rabat! læs eller lyt dem, når du er på farten, ordner gøremål i hjemmet eller bare skal nyde en hyggelig stund. Stort udvalg, som varmt kan anbefales!

 

Storytel er en abonnementstjeneste hvor du kan lytte til lydbøger, og læse et udvalg af e-bøger via en app i mobilen eller på din computer.

Abonnementet er løbende og betales hver måned indtil det opsiges. Du kan opsige dit abonnement når du vil på din kontoside på www.storytel.dk


Hvordan får jeg rabat hos Storytel?

Det gør du ved at benytte rabatkode hér fra siden. Den kan du find i første afsnit, ovenfor.

Hvordan bruger jeg rabatkode eller kampagnekode til Storytel?

Du vælger den rabatkoder, du ønsker at benytte hér på siden. Storytel vil åbne i et nyt vindue. Hér kan du indtaste7paste koden, du netop har fået fra MonsterRabatkoder. Det er vigtigt at Rabatkoden registreres før du starter abonnementet.

(Nb! Du kan kun bruge en kampagnekode til Storytel, hvis du ikke tidligere har haft abonnement.)

rabt hos storytel.dk
Læs bøger, når du vil, fra din tablet eller smartphone.

Du kan lytte til nye krimier, mens du f.eks. får ordnet praktiske ting i hjemmet. der er et stort udvalg af alle genre og du kan også få lydbøger til børn og alle klassikere samt de bedste, nye udgivelser er samlet hér. Nyd dem sammen, eller giv børnene en herlig stund med deres yndslingsforfattere.

Særlige tips til Storytel.dk

Klik hér og se udvalget i de nyeste udgivelser.

De bedste og nyeste krimier hér -->

Du finder også de mest populære biografier hos storytel. det bliver ikke mere tilgængeligt og nemmere end dette.

Om Storytel

Storytel er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement.

Storytel minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Storytel med dig, f.eks. når du rejser.

Storytel har aftaler med mange danske forlag og kan derfor tilbyde helt nye lydbøger, så snart de lander i handlen. Og vi har både danske og engelske bøger.

Kontakt Storytel

STORYTEL DENMARK
Flæsketorvet 26, 1711 København V
CVR-nr.: 35207600


Laura Groth, Country Manager, laura@storytel.dk
Charlotte Bertram, Campaign manager, charlotte@storytel.dk
Kontakt support
support@storytel.dk

Besøg Butikken

Om Monster Rabatkoder

Monster Rabatkoder.dk er formidler af rabatkoder og rabatkuponer til onlinebutikker i Danmark og udland. Du får gratis værdikoder, tilbud om rabatter til onlinekøb hos et stort udvalg af netbutikker, hvis du er medlem og alle kan frit benytte sig af rabatkoder på siden. Det er gratis at modtage koder til rabatter og tilbud og vi deler ikke dine oplysninger.

Co2 Neutral Website