www.troldekugler.dk Rabatkoder og tilbud på Troldekugler Smykker

Spar på de smukke smykker fra Troldekugler med rabat og kampagner.

Sammensæt dit eget unikke armbånd eller halskæde ved at tilføje lås og kugler til en kæde. Du kan også designe dit armbånd ud fra skønhed, diversitet, farver eller til en særlig anledning.

Troldekuglesmykker er fremstillet i 18 karat guld, sterlingsølv, italiensk glas, ferksvandsperler og ædelsten og designes med en kombination af traditionelle og moderne teknikker.

Troldekuglerne i guld og sølv formgives ved hjælp af den såkaldte ‘cire perdu’- eller voksstøbningsmetode. Den 3.000 år gamle teknik giver mulighed for at overføre fine detaljer fra voks til ædelmetaller. Hver glaskugle er håndlavet af rødglødende glas i åben ild, så alle kugler er unikke.


Troldekugler kollektioner

nye Troldekugle kollektioner med rabat

Der er så mange forskellige, smukke kollektioner. se de nyeste ved at følge linket hér -->

..::Troldekugler Kollektion Nyheder::..

Troldekugler som gaveidé

De gør det nemt både og hyggeligt finde den perfekte gave til veninden, kæresten, kollegaen eller en anden af dine nærmeste. Der er forskellige værktøjer inde på siden til at finde lige netop dét smykker, som afspejler personen, du ønsker at glæde og det sted i livet eller den sindstemning, smykket skal matche. Der er ikke noget som et smykke, der kan sige 'jeg elsker dig', 'undskyld' eller 'tak'.

Gå til Troldekugler webshop for at se de fine muligheder

 

 nye Troldekugle Designere med rabat

Troldekuglers mange, dygtige Smykke-designere

Det er ikke een designer, men et helt kollaborativt netværk af dygtige deisgnere, der er med til at skabe Troldekugler universet og de flotte, gennmførte produkter.

Mød designerne eller smykkekunstnerne, som har været med til at skabe dien yndlings troldekugler. Troldekugler designteam favner bredt, og mange af Troldekuglerne er blevet designet af nogle af meget anerkendte og dygtige internationale smykkedesignere.

- Læs mere ved at klikke hér

 

Dansk design

Troldekugler er en del af den danske designtradition, som er kendt for sin enkelhed, funktionalitet og høje kvalitet. Design er drivkraften bag Troldekugler og designerne, som skaber kollektionen. De arbejder med materialer og håndværk af højeste kvalitet. Frem til i dag har mere end 50 designere bidraget til Troldekugle-kollektionen. Troldekugler har vundet kunstnerisk anerkendelse på internationalt plan og været udstillet på Sculpture Objects & Functional Art i Chicago og New York.

 

Læs spændende nyheder om Troldekugler hér


Særlige tips til Troldekugler.dk

Det er nemt at Købe Troldekugler online med rabatkoder og vi kan varmt anbefale 'Mit Univers'.


Find din Troldekugler forhandler hér

Besøg Butikken

Udløbne Troldekugler Rabatter, Rabat Koder og tilbud

Udløbne deal
  • Udløbne: 31-07-2016

GRATIS Forsendelse - Troldekugler

Udløbne deal
  • Udløbne: 24-12-2015

Gratis forsendelse på Troldekugler

Om Monster Rabatkoder

Monster Rabatkoder.dk er formidler af rabatkoder og rabatkuponer til onlinebutikker i Danmark og udland. Du får gratis værdikoder, tilbud om rabatter til onlinekøb hos et stort udvalg af netbutikker, hvis du er medlem og alle kan frit benytte sig af rabatkoder på siden. Det er gratis at modtage koder til rabatter og tilbud og vi deler ikke dine oplysninger.

Co2 Neutral Website